Bordbia

Grønne anlæg til funktion og fritidsliv

Nørgaard Anlæg er den idéelle partner, hvis I ønsker smukke grønne områder til enten have- og parkanlæg eller fritidsaktiviteter som idrætsanlæg. Vi samarbejder med en erfaren have- og landskabsarkitekt, så vi i fællesskab kan skabe de bedste rammer for private, foreninger, virksomheder og i offentlige områder.

Vi har stor erfaring med at rådgive omkring de mest optimale løsninger, således at terrænkoter og fald udnyttes bedst muligt i løsninger, hvor vi minimerer jordflytning – og derved sparer kunden for omkostninger.

Ofte udarbejder vi i samarbejde med havearkitekten en plan i etaper, således at de grønne anlæg kan opbygges over en tidsperiode, der passer med budgettet – uden at gå på kompromis med en funktionel løsning.

Vi udfører tillige byggemodning af grunde i bolig- og erhvervsområder.

Kunstgræsbaner – en specialitet hos Nørgaard Anlæg

Nørgaard Anlæg har omfattende viden og kompetence til at anlægge professionelle kunstgræsbaner, således at der kan spilles bold året rundt. Her kan vi rådgive om den optimale drænløsning, udnyttelse af fald og terrænkoter samt valg af belægning.

Herved kan vi sikre en slidstærk og vedligeholdelsesfri kunstgræsbane, der skaber de idéelle rammer omkring et aktivt sports- og fritidsliv.

Se vores projekt for EFB´s Elitetræningsanlæg, juli 2017

Læs nogle af vores case stories HER.

Vi arbejder sammen med landsskabs- og havearkitekter om at skabe de smukkeste natur-, park- og havemiljøer.

Kunstgræsbaner er en specialtet hos os, som sikrere den helt rigtige løsning, der holder i mange år.

Vi skaber de idéelle rammer omkring et aktivt sports- og fritidsliv