• qxif-facebook-square
  • qxif-linkedin
  • qxio-ios-telephone-outline75 42 27 85
  • qxio-ios-email-outlinemail@na-ribe.dk
OM OS

Viden, troværdighed og respekt…

Disse ord danner fundamentet i vores fokus på at være den mest kompetente partner for vores kunder indenfor det offentlige, erhvervslivet og private. Alle vores medarbejdere arbejder efter disse værdier, og under projektering samt gennemførelse af vores opgaver tjener disse værdier som rettesnor til at levere det aftalte projekt til den aftalte tid og i det aftalte omfang – og med størst mulig hensyntagen til omgivelserne. Både natur, miljø og mennesker!

Viden

Hos Nørgaard Anlæg har vi lang erfaring med entreprenør- og anlægsopgaver med udgangspunkt i det gode håndværk, men vi arbejder målrettet på at inddrage nye teknologier og teknikker i vores løsninger. Herved kan vi minimere omfanget af gener for borgere og brugere mest muligt. Samtidig har vi et omfattende uddannelsesprogram for alle medarbejdere, der sikrer at kompetencer og certificeringer er up-to-date.

Dette gør tillige, at Nørgaard Anlæg er en værdsæt specialist og rådgiver indenfor vores mange forretningsområder. Og vi opfordrer vores kunder at drage nytte af vores omfattende viden. Det kan spare jer for mange penge og unødvendige gener!

Troværdighed

Troværdighed er altafgørende for Nørgaard Anlæg – og for vores partnere. Faktisk ser vi vores kunder som partnere, hvor vi i fællesskab skal aflevere den bedste løsning. Den løsning som både vi og opdragsgiveren er tilfredse med – hver gang!

Det betyder, at vi i alle vores opgaver skal være fleksible og dynamiske for at skabe det samarbejde, der sikrer levering til tiden. Og med den stærke kvalitet, gode håndværk og høje service, som har kendetegnet Nørgaard Anlæg siden starten i 1979. Det er dét, der skaber troværdighed i branchen, hos vores partnere og også hos vores medarbejdere.

Respekt

I vores branche er det vigtigt at vise respekt overfor omgivelserne, da vi godt ved, at arbejdet uvilkårligt skaber gener for alle. Derfor er respekt én af vores vigtigste værdier.

Respekt overfor miljø og natur, som vi skal efterlade i bedre stand. Overfor kunder og borgere, som vi tager udvidet hensyn til under vores anlægsarbejder. Overfor gamle bymiljøer, som kræver det traditionelle håndværk, nænsomhed og præcision for at bevare det oprindelige udseende. Men så sandelig også respekt overfor vores medarbejdere, hvor vi med en stor indsats omkring arbejdsmiljøet skaber de bedste rammer for et sundt og spændende arbejdsliv hos Nørgaard Anlæg.