• qxif-facebook-square
  • qxif-linkedin
  • qxio-ios-telephone-outline75 42 27 85
  • qxio-ios-email-outlinemail@na-ribe.dk
Det siger kunderne

Det siger kunderne om os…

Erhverv

”Ligegyldig hvilken udfordring vi står over for, bliver vi mødt med en positiv og hjælpsom holdning. Vi ser ikke Kun Nørgaard Anlæg som entreprenør, men som en samarbejdspartner.”
Vandtekniker Kent Skovdal, Lalandia Billund A/S, Billund, februar 2016

”Nørgaard Anlæg har lavet jordarbejdet i forbindelse med anlæggelse af vores nye kunstgræsbane. Samarbejdet med Nørgaard Anlæg har været gnidningsfrit og er forløbet rigtig fint. God forberedelse, det rigtige grej og dygtige medarbejdere har givet et godt resultat, som vi er glade for.”
MG & BK, februar 2016

”Har gennem mange år haft et godt samarbejde med Nørgaard Anlæg på forskellige anlægsprojekter. Det har altid være i den gode samarbejdsånd, hvor kvalitet og den gode løsning har været i højsædet. Alle projekter er udført med tillid og troværdighed og medarbejderne har høj faglig indsigt.”
Jørn Carstensen, ingeniør Veje & Trafik ved Haderslev Kommune, januar 2016

”Vi har ved flere byggeprojekter benyttet Nørgaard anlæg som underleverandør. Arbejdet er altid blevet udført til tiden og den aftalte kvalitet, og vi har altid været meget tilfredse med samarbejdet.”
Direktør Peter Laursen, Ib Laursen ApS, januar 2016

”Mit samarbejde med Nørgaard Anlæg og Michael strækker sig over en lang årrække med mange spændende forskelligartede rådgivnings- og tegneopgaver. Fælles for alt samarbejde med Nørgaard Anlæg er at samarbejde er nøgleordet. Alt dialog foregår altid med en åben indgang til projekterne, hvor der bliver lyttet til faglige input med et engageret og kompetent modspil. Jeg oplever altid at Michael og Nørgaard Anlæg generelt er yderst velforberedte til møderne og alt dialog foregår i en afslappet faglig tone. Det er også min klare erfaring at andre eksterne samarbejdspartnere har stor respekt for den ordentlighed og firmakultur hvormed Nørgaard Anlæg drives på. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Nørgaard Anlæg hvor kvalitet er i højsæde og en aftale er en aftale og et ord er et ord.”
Arne Thomsen, Have– og Landskabsarkitektfirmaet AT ApS, Gredstedbro, januar 2016

”Provas sætter stor pris på det samarbejde vi har med Nørgaard bl.a. fordi de sætter en ære i kvalitet og god behandling af de involverede parter inkl. vores kunder. En velfortjent ros til jer, og jeg må sige at det ser vi ikke så tit. Flot gået.”
Projektingeniør Anne Munksgaard Pedersen, Ingeniørfirmaet Provas, Haderslev, januar 2016

”I forbindelse med gaderenovering i Christiansfeld, var det Nørgaard Anlæg der etablerede etape 3, Tværvej, Kirkepladsen og Lindegade. Igennem hele projektet har der været en god og meget professionel tilgang til projektet med utrolig flinke og meget hjælpsomme folk, der er ansat ved Nørgaard Anlæg. Projektet har krævet en helt speciel viden om og forståelse for brug af materialer og teknikker.
Da Christiansfeld blev optaget på Unesco’s verdens kulturarvsliste, skulle Kolding Kommune have etableret en ny p-plads til biler og busser. Det var en meget presset tidsplan, men med et meget tæt og professionelt samarbejde med Nørgaard Anlæg blev en rigtig flot p-plads etableret til aftalte tid.”

Teknisk designer Jesper Scheuer-Hansen, By- og Udviklingsforvaltningen, Kolding Kommune, januar 2016

”Entreprenørfirma Nørgaard Anlæg A/S har udført flere projekter, hvor jeg har udarbejdet project, ført tilsyn og haft byggeledelsen af anlægsarbejdet. Blot indenfor de sidste 3 år har Nørgaard Anlæg udført 3 projekter, alle med baggrund i at forbedre miljøet ved separatkloakering og udførelse af bassiner.
Anlægsarbejdet med disse projekter er udført med stor omhu og stor faglighed, hvor det er tydeligt at der bliver lagt stor vægt på, at opgaven løses til kundens forventning. Projekterne er hver gang blevet udført til min og bygherrens store tilfredshed, og alle aftaler om udførelse og projektøkonomi er overholdt gennem hele forløbet.
Nørgaard Anlæg er kendetegnet ved at have meget kompetente medarbejdere og har beslutningsdygtige folk ansat på hver byggeplads, således det er muligt at indgå aftale på stedet. Det sikrer en hurtig og effektiv udførelse af opgaverne.
Udover en altid venlig omgangstone overfor bygherre og tilsyn, udviser alle medarbejdere ved Nørgaard Anlæg en yderst venlig opførsel overfor berørte lodsejere. Har oplevet indtil flere gange at beboere i områder, der bliver generet af kloakerings-projekt har serveret kaffe og kage til medarbejderne for god hjælp i forbindelse med de gener beboere altid bliver udsat for ved anlægsprojekter. Det gør det så meget lettere at være tilsyn, når entreprenøren gør sit bedste for at berørte lodsejere føler sig godt behandlet.”

Carsten Søndergaard, EnviDan A/S, Silkeborg, jan. 2016

Privat

”Jeg har privat haft fornøjelsen af at opleve jeres medarbejdere i forbindelse med jeres arbejde i Haderslev og Starup. Søde, kompetente og dygtige folk, der lever fuldt op til jeres slogan.”
Henrik Tønder, marts 2016

”Jeg vil bare lige give entreprenøren, som har ansvaret for de nye rundkørsler i Ribe nord en stor ros for den måde vejarbejdet er blevet håndteret på. Rigtig god skiltning og logistik i forbindelse med omkørslerne – noget af det bedste jeg har set i flere år.”
Bjarne Henneberg, Ribe

”Arbejdet er gået langt bedre end vi havde turdet regne med”
Mogens Fischer, Ribe

”.. jeg har lyst til at rose jeres flotte arbejde her ved os, og det hensyn i har taget til os beboere, … det har været rigtig hyggeligt at have kontakt til jeres medarbejdere, …, de har været super flinke, det må dejligt med så gode medarbejdere.”
Henning Teichert, Egernsund, okt. 2014

”… Sikke nogle fantastiske medarbejdere I har i jeres firma. Vi har haft fornøjelsen (endda et stykke tid) og har ikke mødt et eneste surt menneske. Flot stykke arbejde, der er gjort her på Højvænget, hvor vi har nydt dialogen med jeres friske folk med en sund og god humor… Stor ros til alle. Syntes man kan mærke, at alle har det fint med hinanden. Gode chefer har gode medarbejdere, og det giver tilfredse kunder..”
Fam. Bollesen, Højvænget 10, sep. 2013

”… Vi har nu siden påske fået udført kloakarbejde på vores vej, og har derfor levet i sand, grus, støv m.v. som til tider ikke har været så rar, men vi vil gerne rette en rigtig stor tak til alle jeres medarbejdere, som har været utrolig flinke og fleksible, og altid smilende og venlige, hvilket har gjort det hele nemmere. Samtidig er de utrolig flittige, uanset vejret arbejder de uafbrudt. Håber I vil give dem en stor tak fra os.
Caja og Verner Harsdorf, Starup, sep. 2013

”… Det har været en stor fornøjelse at have jeres folk “rendende”. Altid smilende og klar på lidt “gas”…. – og ikke mindst meget opmærksomme på ikke at være mere i vejen end nødvendigt… Ligesådan var det en stor hjælp at folkene var så samarbejdsvillige i forbindelse med en stor fest vi skulle holde (man sørgede for at alt var klart, så der ikke var kaos i vores indkørsel). …
Jesper Aamand Enevoldsen, Haderslev, sep. 2013