• qxif-facebook-square
  • qxif-linkedin
  • qxio-ios-telephone-outline75 42 27 85
  • qxio-ios-email-outlinemail@na-ribe.dk
Grønne anlæg / Kunstgræsbaner

Grønne anlæg eller anlæg af kunstgræsbaner…

Vi arbejder sammen med landsskabs- og havearkitekter om at skabe de smukkeste natur-, park- og havemiljøer. Anlæg af kunstgræsbaner er også en specialtet hos os…

Grønne anlæg til funktion og fritidsliv

Nørgaard Anlæg er den idéelle partner, hvis I ønsker smukke grønne områder til enten have- og parkanlæg eller fritidsaktiviteter som idrætsanlæg. Vi samarbejder med en erfaren have- og landskabsarkitekt, så vi i fællesskab kan skabe de bedste rammer for private, foreninger, virksomheder og i offentlige områder.

Vi har stor erfaring med at rådgive omkring de mest optimale løsninger, således at terrænkoter og fald udnyttes bedst muligt i løsninger, hvor vi minimerer jordflytning – og derved sparer kunden for omkostninger.

Ofte udarbejder vi i samarbejde med havearkitekten en plan i etaper, således at de grønne anlæg kan opbygges over en tidsperiode, der passer med budgettet – uden at gå på kompromis med en funktionel løsning.

Vi udfører tillige byggemodning af grunde i bolig- og erhvervsområder.

Anlæg af kunstgræsbaner – en specialitet hos Nørgaard Anlæg

Nørgaard Anlæg har omfattende viden og kompetence til at anlægge professionelle kunstgræsbaner, således at der kan spilles bold året rundt. Her kan vi rådgive om den optimale drænløsning, udnyttelse af fald og terrænkoter samt valg af belægning.

Herved kan vi sikre en slidstærk og vedligeholdelsesfri kunstgræsbane, der skaber de idéelle rammer omkring et aktivt sports- og fritidsliv.

Se vores projekt for EFB´s Elitetræningsanlæg, Anlæg af kunstgræsbaner – juli 2017

Læs nogle af vores case stories HER.

Kunstgræsbaner referencer: Kunstgræsbaner i Esbjerg, Ribe, Egtved, Kolding, Middelfart og Løgumkloster

Se fotoer af kunstgræsbaner i vores galleri